Medewerkers

P. Snoep
huisarts

P. Snoep is huisarts in Scheemda sinds 1988. 

R.H. Schaafsma
huisarts

R.H. Schaafsma is huisarts sinds 2008. Hij heeft in deze praktijk het laatste jaar van zijn opleiding afgerond in januari 2008. Hierna heeft hij ruim een jaar als waarnemer gewerkt in de provincie Groningen en is in de praktijk van dokter Snoep één dag per week aan het werk gebleven. Sinds april 2009 is hij de tweede vaste huisarts van de praktijk.

Ineke Sportel-Wierenga
Doktersassistente

Ineke Sportel is doktersassistente in de praktijk sinds 1988. 

Diana Kiewiet-de Haas
Doktersassistente

Diana Kiewiet-de Haas is doktersassistente in de praktijk sinds 1 januari 2009.

H.I. Bootsma
POH-GGZ

H.I. Bootsma
praktijkondersteuner huisarts GGZ
Ik ben Hittina Bootsma en ben sinds oktober 2017 bij de huisarts Schaafsma en Snoep gaan werken als POH GGZ. Mijn achtergrond is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en in heb mijn werkervaring binnen Lentis Groningen opgedaan. Sinds 2014 werk ik bij verschillende huisartsen in Oost-Groningen.
Daarnaast heb ik ook een coach opleiding gedaan en werk ik vanuit de hulpvraag en kracht van de client. Ik richt mij op de totale mens en zijn systeem en ben oplossingsgericht ingesteld.
Mijn deskundigheid ligt op het gebied van verklaarde en onverklaarde lichamelijke en psychische klachten, somberheid en depressie, angst en stressklachten, rouw en verlies, levensvragen en veranderingen bij jong volwassenen, volwassenen en ouderen.
Ik werk op de dinsdagmiddag.